Shiatsu

Home / Shiatsu

Hvad er Shiatsu?
Shiatsu er en gammel form for behandling, som har udspring i det gamle Kina og er blevet videreudviklet i Japan.

Shiatsu arbejder med energibaner (medianer), på samme måde som Akupunktur. Dog bruges der ikke nåle, men tryk på energibanerne via fingere og hænder. Shiatsu vil hjælpe med at få energien i balance og igennem dette afhjælpe sygdom, stress og mangel på energi.

En typisk Shiatsu behandling varer ca. 45-60 minutter og foregår liggende på en madras på gulvet. Der bruges ikke olier i Shiatsu behandlingen og man er fuldt påklædt i løsthængende tøj.

 

Shiatsu FAQ

Hvor meget tøj skal jeg have på under Shiatsu behandlingen?
Du skal være fuldt påklædt i løsthængende tøj under Shiatsu behandlingen

 

Skal jeg gøre noget efter Shiatsu behandlingen?
Giv Shiatsu tid til at virke, vær afslappet og drik rigeligt med vand.

 

Hvor mange Shiatsu behandlinger skal jeg have?
De fleste kan mærke forskel allerede efter den første Shiatsu behandling og ofte er 3-5 Shiatsu behandlinger nok. Dette kommer selvfølgeligt an på hvad Shiatsu behandlingen skal afhjælpe.

 

Bruges der olier under Shiatsu behandlingen?
Der bruges ingen olier under Shiatsu behandlingen. Al Shiatsu behandling foregår med tryk og stræk med fingere og hænder uden på tøjet.

 

Gør Shiatsu behandlingen ondt?
Shiatsu behandlingen gør ikke ondt. Shiatsu behandlingen vil føles forskelligt for person til person og ofte bliver man meget afslappet. Nogle bruger Shiatsu til at komme ned i gear.

 

Hvordan ser en typisk Shiatsu behandling ud?
En Shiatsu behandling starter med en kort personlig snak, som efterfølges af en Hara (mave) diagnose. Herefter arbejdes der på energibanerne. Der afsluttes med at ligge afslappet i nogle minutter.