Om mig


Det hele startede, da jeg var yngre og dyrkede Taekwondo. Hver dag var jeg sammen med min koreanske mester, som lærte mig forskellige teknikker i trykpunkter.

Tilfældigvis kom jeg i kontakt med en Shiatsu-lærer og opdagede, at det var en form for Shiatsu, som jeg havde lært før. Jeg besluttede mig derfor for at tage uddannelsen og afsluttede den for +10 år siden.


Efter 5 års Shiatsu behandlinger blev min interesse for hypnose vagt, som et godt supplement til behandlingerne. Jeg tog derfor en uddannelse i 5-path hypnose og en lærer uddannelse i 7-path selvhypnose.


Siden jeg var barn, har jeg trænet i forskellige kampsport og i dag har jeg sort bælte i flere systemer. Jeg har dog trænet Taekwondo længst og i dag har jeg 7. Dan i den stilart. I min ungdom var jeg på det danske landshold i Taekwondo og det var mit første bekendtskab med elitetræning.


Jeg bliver aldrig færdig med at gøre mig bedre både som udøver og træner, så jeg har taget en diplom uddannelse i idræt og har efterfølgende uddannet mig som Akademi træner hos Danmarks Idræts Forbund (DIF). Den sidste uddannelse jeg har gennemført, er som Elite coach hos Team Danmark.


Til dagligt behandler jeg og underviser på træner kurser, samt coacher forskellige atleter indenfor forskellige idrætsgrene.


© 2022 Akusu